Smagsprøver

Du kan få smagsprøver på mit arbejde i form af eksempler på tekster, grafisk design og webdesign jeg har udarbejdet i forskellige sammenhænge, og du kan også downloade mit speciale om sponsorstrategi for sponsorudbydere samt to artikler om sponsorering som jeg har fået publiceret på Kommunikationsforum.

Hos Fynsk Erhverv har jeg bl.a. produceret debatindlæg, pressemeddelelser, annoncer, webtekster, mm. Teksterne er skrevet af mig i sparring med andre, selvom mit navn ikke fremgår.
Derudover er der også eksempler på mit arbejde hos Forlaget MellemgaardAU Herning og iCheck.dk hvor jeg arbejdede med tekstforfatning samt grafisk design af bl.a. brochurer, foldere og bogomslag.
Jeg har også arbejdet med webshop, hjemmesider, sociale medier, søgemaskineoptimering, databaser mm. for bl.a. HvinningdalskolenDet Grønne Hus og Ren Service.

Jeg har engageret mig i PowerjobMidt, som er en frivillig forening for aktive jobsøgende, hvor vi giver hinanden inspiration, energi, netværk, sparring mm.
I den forbindelse har jeg designet website, kandidatbank, folder og roll-ups, og jeg har været med til at arrangere Fest For Fyrede i Aarhus – en stor netværks- og inspirationsdag for jobsøgende – hvor jeg bl.a. har skrevet en pressemeddelelse, designet en plakat og skaffet mediedækning fra TV 2 Nyhederne og P3 Radio.

Jeg har valgt at styrke mine kompetencer og udvide min faglige profil ved at følge en række intensive kurser i bl.a. desktop publishing, webdesign, online marketing og kommunikation og event management. Jeg har medtaget et eksempel i form af et website jeg har opbygget som en case i et kursus i Adobe Dreamweaver.

Reklamer